#1 2010-08-17 08:22:18

 Bankaj

Profesjonalista

12273196
Skąd: Wrocław
Zarejestrowany: 2010-02-03
Posty: 2368
Punktów :   

Klikam raz a zaznacza mi 10 plikow

No wiec mam taki problem gdyz gralem sobie w pewna gierke gralem zaciela sie wylaczylem ja i chcialem wbic na neta naciskam na ikonke a ona zaznacza zamiast jednego 10 plikow i tak z kazdym jak ktos wie co kaman pls napisac dam plusa


http://img693.imageshack.us/img693/4459/28lw1v9.png

Offline

 

#2 2010-08-17 09:11:28

 K0NIK0

Mistrz Sagi

4938976
Call me!
Skąd: Poznań
Zarejestrowany: 2009-07-27
Posty: 3854
Punktów :   
IGN: K0NIK0

Re: Klikam raz a zaznacza mi 10 plikow

O ile dobrze pamiętam to jest to związane z jakimś klawiszem klawiatury o.o
PPM -> Odśwież    Jak nie zadziała to klikaj LPM jak głupek w wolnym miejscu na pulpicie xd


http://steamsignature.com/profile/polish/76561197990522699.png

Offline

 

#3 2010-08-17 09:53:41

 Bankaj

Profesjonalista

12273196
Skąd: Wrocław
Zarejestrowany: 2010-02-03
Posty: 2368
Punktów :   

Re: Klikam raz a zaznacza mi 10 plikow

tylko ze jak naciskam prawy to mi zaznacza kilka plikow i robi sie kopiuj -.-''


http://img693.imageshack.us/img693/4459/28lw1v9.png

Offline

 

#4 2010-08-17 10:19:49

 Grycan

http://s7.postimage.org/h5vfqe3jb/mod.png

Get lost of my way.
Zarejestrowany: 2009-11-27
Posty: 2139
Punktów :   
IGN: BadHatter

Re: Klikam raz a zaznacza mi 10 plikow

Zobacz w ustawieniach myszy. Może to coś pomoże.


http://i.minus.com/ikYewHF8wUOEr.gif
http://steamsignature.com/card/1/76561198006782439.png
"Co twoje to moje, a co moje to nie ruszaj..."

Offline

 

#5 2010-08-17 10:46:56

 gubiak

http://s7.postimage.org/h5vfqe3jb/mod.png

Skąd: Właśnie nie wiem...
Zarejestrowany: 2009-09-05
Posty: 3972
Punktów :   

Re: Klikam raz a zaznacza mi 10 plikow

albo otwórz worda i zacznij coś pisać , wtedy może zobaczysz co jest nie tak a czasami word ci powie - masz wciśnięty shift albo coś podobnego.


http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/Gubiak.jpg
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Offline

 

#6 2010-08-17 11:55:38

 FireFrog

Zbanowany

DotA rlz
Skąd: Czarne
Zarejestrowany: 2010-04-03
Posty: 1916
Punktów :   
WWW

Re: Klikam raz a zaznacza mi 10 plikow

Zbyt dużo razy nacisnąłeś klawisz shift albo przytrzymałeś go parę sekund (podejrzewam, że grasz w gierkę, w której na shifcie coś się robi). Naciśnij shift parę razy, aż wyskoczy okienko ułatwień dostępu i powyłączaj wszystko.

Ostatnio edytowany przez FireFrog (2010-08-18 03:00:52)


http://squiby.net/view/4329522.png

Offline

 

#7 2010-08-19 10:07:34

 Bankaj

Profesjonalista

12273196
Skąd: Wrocław
Zarejestrowany: 2010-02-03
Posty: 2368
Punktów :   

Re: Klikam raz a zaznacza mi 10 plikow

dzieki fire
neo mozna zamknac
i gubiak obydwaj dostajecie po plusie


http://img693.imageshack.us/img693/4459/28lw1v9.png

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
płeć ptasznika ziemsu2012 pun introwertyk czy ekstrawertyk test www.saloon-politowania.pun.pl www.ts3mods.pun.pl